Wielkanoc 2017: Przepis na pastę jajeczną, którą oczarujesz gości

Kuchnia Wtorek, 11 kwietnia 2017
Wielkanoc 2017: Przepis na pastę jajeczną, którą oczarujesz gości

Pasta jajeczna jest idealna na świąteczne wielkanocne śniadanie. Wyrafinowana a jednocześnie bardzo prosta w wykonaniu. Poznaj przepis!

Przepis na pastę jajeczną ze szczypiorkiem i porem

Składniki:

  • 5 jajek na twardo
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 1  por
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka masła
  • kapary
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Ugotowane i obrane se skorupki jajka pokrój, dodaj łyżeczkę masła. Dodaj szczypiorek i pokrojony por, majonez, przyprawy. Wszystko zmiksuj i podawaj na świeżej bagietce. Udekoruj kaparami.

Źródło zdjęcia: www.pixabay.com