Jesienna zupa pieczarkowa z grzankami i mozzarellą - przepis
Przejdź do galerii zdjęć
Późną jesienią, gdy za oknem jest coraz chłodniej, nic lepiej nie rozgrzewa niż jesienna zupa pieczarkowa z grzankami i mozzarellą.
Reklama
Składniki:
- 2 łyżki oliwy
- 1/2 cebuli
- 500 g pieczarek
- 1/2 marchewki
- 1/2 pietruszki
- 2 małe ziemniaki
- 500 ml bulionu
- 100 ml śmietanki 18% (do zup i sosów)
- tarta mozzarella
- grzanki
Reklama
Zobacz galerię zdjęć: Jesienna zupa pieczarkowa z grzankami i mozzarellą
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Polecamy
Następny artykuł
Reklama
© 2024 ZaradnaKobieta.pl