Reklama
grilled salmon
Reklama
Pierwsze promienie wiosennego słońca i zbliżające się wolne dni majowego weekendu zachęcają do rozpoczęcia sezonu grillowego. Obok tradycyjnych potraw przygotowywanych na ruszcie, takich jak kiełbasa i karkówka, warto umieścić w menu także rybę. Łosoś z grilla to idealna propozycja dla osób, które na równi z walorami smakowymi, cenią sobie troskę o szczupłą sylwetkę.
Reklama
Zobacz kolejne zdjęcie: shrimp orange - galeria zdjęć
Autor galerii: Olga Szarycka,
30 kwietnia 2019Przejdź do artykułu
Czytaj więcej
Grillowany indyk smakuje najlepiej z... salsą z truskawek. Oto przepis
Indyk z grilla z salsą truskawkową to zaskakująca propozycja dla miłośników grilla i niezwykłych połączeń smakowych. Jest łatwy w przygotowaniu i znakomicie smakuje. Jak go przyrządzić? Poniżej znajduje się przepis na 2 porcje.
Kiełbasa z grilla jest sucha i fatalnie się kroi? Pewnie tego zabrakło
Sezon grillowy to czas, gdy na rusztach królują różnorodne mięsa, a wśród nich nieodzowna kiełbasa. Jednym z ciekawych aspektów przygotowywania kiełbasy na grillu jest nacinanie jej przed umieszczeniem na ruszcie. Dlaczego to tak ważne? Czy nacinanie kiełbasy ma jakiś wpływ na jej smak i przygotowanie?
Soczysta kiełbasa z grilla w aromatycznej marynacie cebulowej. W sam raz na weekend
Grillowanie to nie tylko sposób przygotowywania potraw, ale także prawdziwe święto dla podniebienia. Jednym z nieodłącznych elementów letnich spotkań ze smakiem jest soczysta kiełbasa z grilla. A co by się stało, gdybyśmy dodali do tego ulubionego smakołyku wyjątkową marynatę z cebuli?
Boskie krewetki z grilla. Przed podaniem, zrób TO
Krewetki z grilla to wykwintny i pyszny przysmak, który odmienia codzienne grillowanie, nadając mu elegancji i finezji. Ich delikatny smak i soczysta konsystencja przyciągają nie tylko miłośników owoców morza.
© 2024 ZaradnaKobieta.pl