Chcesz być na bieżąco?
Czy chcesz abyśmy wysyłali Ci powiadomienia z poradami, przepisami i domowymi sposobami?
Bezglutenowe śniadanie? Przepis na pyszny omlet z mąki ryżowej i z wiórkami kokosowymi!
Wielu dietetyków radzi, by ograniczyć spożycie pszenicy. Co więc jeść na śniadanie bez pszenicy, a najlepiej bez glutenu? Ten omlet z mąki ryżowej to świetny pomysł!
Składniki na omlet z mąki ryżowej:
- 2 jajka
- 2 łyżki mleka kokosowego
- 1 łyżka mąki ryżowej
- 1 łyżka wiórek kokosowych
- 1 łyżka kakao gorzkiego
- 1 łyżeczka miodu
- 1 łyżeczka oleju kokosowego
Obserwuj nas na
Obserwuj nas na
Pomóż nam z Googlem.
To dla nas bardzo ważne!
Kliknij biały przycisk Google Wiadomości poniżej.
Kliknij gwiazdkę w prawym górnym rogu, obok naszego logo.
Gotowe!
Dziękujemy!