Przepisy na dania, dzięki którym wykorzystasz czerstwe pieczywo
Przejrzyj poniższe przepisy, a już nigdy nie wyrzucisz czerstwego pieczywa! Okazuje się, że z jego pomocą można wyczarować naprawdę smaczne dania!
Reklama
Aromatyczna zapiekanka
Składniki:
Knedle
Składniki:
- 6 kromek czerstwego chleba
- 250 ml mleka
- 15 dag sera żółtego
- 15 dag szynki
- 5 pieczarek średniej wielkości
- 4 jaja kurze średniej wielkości
- cebula
- sól, pieprz
Reklama
- 1/2 czerstwej bułki palucha
- 250 ml mleka
- 2 łyżki stołowe mąki
- 2 jaja kurze
- sól, pieprz
- Przygotowanie:
Reklama
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Polecamy
Czytaj więcej
Chleb z ziołami - kulinarny hit!
Chleb z ziołami to wyjątkowo aromatyczne i smaczne pieczywo, które doskonale komponuje się z różnymi potrawami. Jeśli szukasz przepisu na chlebek ziołowy, to trafiłeś we właściwe miejsce! Poniżej znajdziesz prosty i sprawdzony przepis na chlebek ziołowy, który z pewnością zachwyci Twoich gości.
Ekspresowy chlebek czosnkowy z piekarnika. Jest pyszny!
Jeśli kochasz czosnek, to ten ekspresowy chlebek będzie dla Ciebie prawdziwym przysmakiem. Pachnący, złocisty i pełen smaku - doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu potraw.
Rozgrzewające przepisy na chłodne dni – zdrowo i pysznie
Czy jest coś lepszego niż pyszne, rozgrzewające danie w chłodne dni? Kiedy temperatura spada, nasze ciała potrzebują czegoś, co pomoże nam się ogrzać i dostarczy nam energii. Sprawdź nasze trzy rozgrzewające przepisy!
Reklama
Reklama
© 2023 ZaradnaKobieta.pl