3 x Tak dla dyni
Październik i listopad to sezon dyniowy. Właśnie teraz w sklepach można kupić najwięcej odmian tego warzywa w najniższej cenie. Warto to wykorzystać bo dynia jest dobra dla szczupłej sylwetki, urody i zdrowia.
Reklama
- Szczupła sylwetka
- Uroda
Reklama
- Zdrowie
Reklama
Reklama
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Następny artykuł
Czytaj więcej
Boskie ciasto dyniowe! Musisz wypróbować ten przepis
Ciasto dyniowe to spełnienie kulinarnych marzeń każdego, kto kocha jesień i uwielbia smak dyni. Nie ma lepszego deseru w pochmurne wieczory, gdy za oknem szaro, a Tobie nie chce się wychodzić z domu. Dzięki naszemu przepisowi będziesz rozkoszować się pysznym, delikatnym i puszystym wypiekiem, który na stałe wpisze się w Twoje menu.
Pieczona dynia z masłem szałwiowym - danie idealnie na jesień
Pieczona dynia to doskonałe danie na jesień, które stanowi świetne urozmaicenie codziennego jadłospisu. Warzywa w diecie są niezwykle istotnym elementem, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Zawarte w nich cenne witaminy i minerały skutecznie przyczyniają się do wzmocnienia układu odpornościowego. Zatem jaki jest najlepszy przepis na dynię z piekarnika? Poznaj recepturę, której największym atutem jest wyjątkowo aromatyczne masło szałwiowe.
Przetwory z dyni - przepis na marynowaną dynię Ewy Wachowicz
Przetwory z dyni, mimo iż nie są tak popularne jak, chociażby przetwory z buraków czy ogórków, to smakowo potrafią zaskoczyć nawet najbardziej wybredne podniebienia. Sezon na dynię trwający do września do końca listopada to dobry moment na uzupełnienie spiżarni kilkoma słoikami z tym pomarańczowym warzywem. Przepis Ewy Wachowicz sprawdzi się w przypadku doskonale!
Reklama
Reklama
© 2022 ZaradnaKobieta.pl