Chcesz być na bieżąco?
Czy chcesz abyśmy wysyłali Ci powiadomienia z poradami, przepisami i domowymi sposobami?
Pomysły na wykorzystanie żółtek jaj
Przejdź do galerii zdjęć
W wielu przepisach zdarza się że wykorzystujemy tylko część danego produktu, a reszta zostaje wstawiona do lodówki na później lub wyrzucona.
Co zrobić z kurzych żółtek?
Przedstawiamy pomysły na wykorzystanie nadmiaru pozostałego w lodówceZobacz galerię zdjęć: żółtka jajek
Obserwuj nas na
Obserwuj nas na
Pomóż nam z Googlem.
To dla nas bardzo ważne!
Kliknij biały przycisk Google Wiadomości poniżej.
Kliknij gwiazdkę w prawym górnym rogu, obok naszego logo.
Gotowe!
Dziękujemy!
Następny artykuł
Czytaj więcej
Tak unikniesz wyrzucania nadmiaru jedzenia z lodówki. Prosty trik #zerowaste
Zwłaszcza latem i wiosną różne produkty spożywcze potrafią bardzo szybko tracić swoją przydatność do spożycia. Już po paru godzinach świeżo zakupione truskawki zaczynają pokrywać się pleśnią i przez to podczas ich wybierania połowę z nich trzeba odrzucić, a drugą połowę zjeść dosłownie natychmiast, bo w przeciwnym wypadku ona również trafia do kosza.
Co zrobić z resztkami jedzenia? Oto niezawodne pomysły dla każdej pani domu
Oszczędzanie nie polega wyłącznie na kupowaniu tanich produktów spożywczych i płaceniu jak najmniejszych pieniędzy na zakupach, ale i na kompletnym wykorzystywaniu tego, co zdążyło się już kupić i umieściło się już w szafach kuchennych, zamrażarce, chlebaku lub lodówce.
Zostało Ci jedzenie po Świętach? Zdziwisz się, co możesz zamrozić
Ciasta, mięsa, sałatki, zupa... Po Wielkanocy zostało na pewno mnóstwo pyszności. Co zrobić z jedzeniem po Świętach, żeby się nie zmarnowało? Sprawdź, jak to ogarnąć, żeby nie trzeba było niczego wyrzucać.