Chcesz być na bieżąco?
Czy chcesz abyśmy wysyłali Ci powiadomienia z poradami, przepisami i domowymi sposobami?
Przepis na carpaccio z kalarepy
Przejdź do galerii zdjęć
Niedawno przedstawialiśmy wam kalarepę - mało popularne, ale pyszne i wartościowe warzywo. W formie carpaccio będzie idealną przekąską na wiosenne przyjęcia.
Carpaccio z kalarepy
Składniki- 2 małe twarde kalarepy
- oliwa
- szczypiorek
- gęsty ocet balsamiczny
- sól, pieprz
- orzechy włoskie
Zobacz galerię zdjęć: carpaccio z kalarepy
Obserwuj nas na
Obserwuj nas na
Pomóż nam z Googlem.
To dla nas bardzo ważne!
Kliknij biały przycisk Google Wiadomości poniżej.
Kliknij gwiazdkę w prawym górnym rogu, obok naszego logo.
Gotowe!
Dziękujemy!
Następny artykuł