Przepis na jajka z farszem z łososia i twarożku
Jajka z majonezem i szczypiorkiem ustępują miejsca tym faszerowanym łososiem. Jak przygotować taką przystawkę? Zerknij na poniższy przepis!
Reklama
Składniki:
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- 85 g wędzonego łososia
- 3 łyżki kremowego twarożku
- 2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany
- 1/2 łyżeczki soku z cytryny
- 2 łyżki posiekanego koperku
- sól i pieprz do smaku
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Następny artykuł
Czytaj więcej
Pasta jajeczna w stylu #fit. Cudowne śniadanie na wiosnę
Jeśli zostały wam jajka ugotowane na twardo po świętach wielkanocnych, to mamy dla was świetny przepis na lekką pastę jajeczną z odrobiną szczypiorku. To idealny zestaw na fit śniadanie - pyszne i zdrowe w wiosenny poranek. Skusicie się?
Makowiec z jabłkami. Orzeźwiające ciasto na wielkanocny stół
Makowiec to wyjątkowo aromatyczne ciasto, które tuż obok pachnących serników, babek i mazurków jest praktycznie zawsze na wielkanocnym stole. Nic w tym dziwnego, bowiem od lat mówi się, że makowiec jest symbolem dostatku, szczęścia oraz obfitości w ognisku domowym. Tradycyjny makowiec wymaga jednak bardzo wiele pracy i czasu, więc dziś mamy dla was prosty przepis na szybki makowiec na święta z orzeźwiającą nutą soczystych jabłek.
Jajka nadziewane pastą z łososia i żółtego sera. Pyszna przekąska wielkanocna
Jajka na twardo nadziewane żółtym serem z łososiem to wyjątkowo pyszna przekąska, która powinna zagościć na waszym wielkanocnym stole. Wykonanie tego dania jest naprawdę proste, a smak oczaruje każdego miłośnika wędzonej ryby. Pokochacie przepis na jajka faszerowane pastą z łososia i żółtego sera.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
© 2022 ZaradnaKobieta.pl