Chcesz być na bieżąco?
Czy chcesz abyśmy wysyłali Ci powiadomienia z poradami, przepisami i domowymi sposobami?
Jesienna zupa pieczarkowa z grzankami i mozzarellą - przepis
Przejdź do galerii zdjęć
Późną jesienią, gdy za oknem jest coraz chłodniej, nic lepiej nie rozgrzewa niż jesienna zupa pieczarkowa z grzankami i mozzarellą.
Składniki:
- 2 łyżki oliwy
- 1/2 cebuli
- 500 g pieczarek
- 1/2 marchewki
- 1/2 pietruszki
- 2 małe ziemniaki
- 500 ml bulionu
- 100 ml śmietanki 18% (do zup i sosów)
- tarta mozzarella
- grzanki
Zobacz galerię zdjęć: Jesienna zupa pieczarkowa z grzankami i mozzarellą
Obserwuj nas na
Obserwuj nas na
Pomóż nam z Googlem.
To dla nas bardzo ważne!
Kliknij biały przycisk Google Wiadomości poniżej.
Kliknij gwiazdkę w prawym górnym rogu, obok naszego logo.
Gotowe!
Dziękujemy!
Następny artykuł