Chcesz być na bieżąco?
Czy chcesz abyśmy wysyłali Ci powiadomienia z poradami, przepisami i domowymi sposobami?
Przepis na pyszną rybę w sosie koperkowym
Zastanawiasz się, jak urozmaicić potrawy, które postawisz na wigilijnym stole? W takim razie odkryj poniższy przepis na rybę w aksamitnym, wyrazistym, sosie koperkowym. Jest przepyszna!
Składniki:
- 4 filety ulubionej ryby
- sól i pieprz do smaku
- 1 łyżka przyprawy do ryb
- cytryna, cienkie plasterki
- 1/4 szklanki majonezu
- 1/2 szklanki kwaśnej śmietany
- 1/8 łyżeczki czosnku w proszku
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 2 łyżki posiekanego świeżego koperku
Obserwuj nas na
Obserwuj nas na
Pomóż nam z Googlem.
To dla nas bardzo ważne!
Kliknij biały przycisk Google Wiadomości poniżej.
Kliknij gwiazdkę w prawym górnym rogu, obok naszego logo.
Gotowe!
Dziękujemy!
Następny artykuł
Czytaj więcej
Eksperymentuj w kuchni: Ryba w panierce panko z ulubionymi dodatkami
Próbowałaś ryby w panierce panko? Ta japońska metoda panierowania ryb jest nie tylko pyszna, ale także zdrowa i chrupiąca. Dowiedz się, jak przygotować rybę w panierce panko!
Dodaj te zioła do ryby. Zawsze będzie aromatyczna i soczysta
Jeśli chcesz przygotować rybę, która rozpływa się w ustach i ma wyjątkowy aromat, zioła są kluczowym składnikiem Twojego sukcesu. Oto lista ziół, które doskonale komponują się z różnymi rodzajami ryb, nadając im niezapomniany smak i soczystość.
Solisz rybę na kilka godzin przed pieczeniem? To gigantyczny błąd
Soczysta i doskonale przyrządzona ryba to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jednak osiągnięcie tego celu może wymagać pewnych sztuczek i technik kulinarnej magii. Jednym z najważniejszych aspektów w przyrządzaniu ryb jest zachowanie ich naturalnej wilgotności i soczystości. Okazuje się, że poprawne solenie ryby ma ogromne znaczenie w tym kontekście.