Co zrobić z jajkami, które zostały po Wielkanocy? Przepis na prostą pastę jajeczną

Święta, święta i po świętach - chciałoby się rzec. Na Wielkanoc ugotowałaś sporo jajek, co zrobić z tymi, które zostały? Oto odpowiedź!
Z ugotowanych jajek, które zostały po Wielkanocy zrób pyszną pastę jajeczną! Przepis na prostą pastę jajeczną Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo 2–3 łyżki majonezu szczypior sól i pieprz Przygotowanie: Ugotowane jajka pokrój w kosteczkę, szczypiorek drobno posiekaj, włóż do miseczki razem z jajkami. Dodaj majonez i przyprawy, wymieszaj. Możesz też zmiksować. Pasta smaruj kromki chleba, udekoruj szczypiorkiem.  Źródło zdjęcia: www.pixabay.com
Autor:
redaktor zaradnakobieta.pl
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł