Pomysł na fit kotleciki z kaszy jęczmiennej
Szukasz przepisu na zdrowy i pożywny obiad? Spieszymy z pomocą! Już dzisiaj wypróbuj przepis na kotleciki z grochem, kaszą jęczmienną i natką pietruszki i ciesz się ich wyjątkowym smakiem!
Reklama
Składniki:
- szklanka kaszy jęczmiennej
- jajo kurze
- 1/2 szklanki zmielonego na mąkę grochu
- natka pietruszki
- sól, pieprz
- olej rzepakowy
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Następny artykuł
Czytaj więcej
Makowiec z jabłkami. Orzeźwiające ciasto na wielkanocny stół
Makowiec to wyjątkowo aromatyczne ciasto, które tuż obok pachnących serników, babek i mazurków jest praktycznie zawsze na wielkanocnym stole. Nic w tym dziwnego, bowiem od lat mówi się, że makowiec jest symbolem dostatku, szczęścia oraz obfitości w ognisku domowym. Tradycyjny makowiec wymaga jednak bardzo wiele pracy i czasu, więc dziś mamy dla was prosty przepis na szybki makowiec na święta z orzeźwiającą nutą soczystych jabłek.
Jak zrobić wegańskie schabowe? Przepis na pyszne kotlety sojowe
Są pyszne, zdrowe i przywodzą na myśl tradycyjne schabowe! Wegańskie kotlety sojowe po odpowiednim doprawieniu i przygotowaniu są pysznym posiłkiem, który smakuje nawet mięsożercom. W naszym artykule przedstawiamy sprawdzony przepis.
Zupa gulaszowa Ani Starmach z wołowiną i czerwonym winem
Zupa gulaszowa znana również jako bogracz to jedna z najpopularniejszych potraw kuchni węgierskiej, która znana jest niemalże na całym świecie. Według tradycyjnego przepisu na narodowe danie Węgrów zupę powinno gotować się w kociołku umieszczonym nad ogniskiem. Jednak niewielkie modyfikacje oryginalnej receptury mogą dostarczyć niezapomnianych doznań smakowych, czego przykładem jest przepis na zupę gulaszową Ani Starmach.
Reklama
Reklama
© 2022 ZaradnaKobieta.pl