Wielkanoc 2017: Przepis na pastę jajeczną, którą oczarujesz gości
Pasta jajeczna jest idealna na świąteczne wielkanocne śniadanie. Wyrafinowana a jednocześnie bardzo prosta w wykonaniu. Poznaj przepis!
Reklama
Przepis na pastę jajeczną ze szczypiorkiem i porem
Składniki:
- 5 jajek na twardo
- 1/2 pęczka szczypiorku
- 1 por
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka masła
- kapary
- sól
- pieprz
Wydawcą zaradnakobieta.pl jest Digital Avenue sp. z o.o.
Obserwuj nas na
Udostępnij artykuł
Polecamy
Czytaj więcej
Nietypowa pasta jajeczna. TEN składnik totalnie zmienia smak!
Pasty kanapkowe to doskonały pomysł na szybki i smaczny posiłek. Jedną z najpopularniejszych past kanapkowych jest tradycyjna pasta jajeczna. Ale co byś powiedziała na dodanie do niej zaskakującego składnika - tuńczyka?
Pyszna pasta jajeczna z zaskakującym dodatkiem. Jest świetna!
Klasyczna pasta jajeczna jest oczywiście bardzo smaczna, ale nawet ona może z czasem się znudzić. Chcąc poeksperymentować trochę z jej składem i przygotować z niej coś lekko zaskakującego, do masy wystarczy dodać sporą garść suszonych pomidorów, które wcześniej należy pokroić w mniejsze kawałeczki, a następnie wprowadzić do masy wraz z występującym na nich olejem, by uzyskać jeszcze głębszy smak.
Zostało Ci jedzenie po Świętach? Zdziwisz się, co możesz zamrozić
Ciasta, mięsa, sałatki, zupa... Po Wielkanocy zostało na pewno mnóstwo pyszności. Co zrobić z jedzeniem po Świętach, żeby się nie zmarnowało? Sprawdź, jak to ogarnąć, żeby nie trzeba było niczego wyrzucać.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
© 2024 ZaradnaKobieta.pl