Wielkanoc 2017: Przepis na pastę jajeczną, którą oczarujesz gości

Wielkanoc 2017: Przepis na pastę jajeczną, którą oczarujesz gości

Pasta jajeczna jest idealna na świąteczne wielkanocne śniadanie. Wyrafinowana a jednocześnie bardzo prosta w wykonaniu. Poznaj przepis!
Przepis na pastę jajeczną ze szczypiorkiem i porem Składniki:
  • 5 jajek na twardo
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 1  por
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka masła
  • kapary
  • sól
  • pieprz
Sposób wykonania: Ugotowane i obrane se skorupki jajka pokrój, dodaj łyżeczkę masła. Dodaj szczypiorek i pokrojony por, majonez, przyprawy. Wszystko zmiksuj i podawaj na świeżej bagietce. Udekoruj kaparami. Źródło zdjęcia: www.pixabay.com
Udostępnij artykuł