Chcesz być na bieżąco?
Czy chcesz abyśmy wysyłali Ci powiadomienia z poradami, przepisami i domowymi sposobami?
Tego na pewno nie próbowałaś! Kotlety z kalafiora to HIT tej wiosny
Przejdź do galerii zdjęć
Czy Ty również wraz z nadejściem wiosny postawiłaś sobie za punkt honoru by zdrowiej się odżywiać i zwracać większą uwagę na to co jesz? A może chcesz wypróbować nowych przepisów z łatwo dostępnych składników?
Jeśli tak, to koniecznie wypróbuj przepis na kotlety z kalafiora! Możemy Ci obiecać, że są naprawdę pyszne i tak samo łatwe w przygotowaniu jak zwykłe kotlety mielone. Nie wierzysz? Koniecznie przeczytaj przepis. Składniki:
- 1 duży kalafior
- 6 łyżek bułki tartej
- 3 jajka
- czosnek
- olej lub inny tłuszcz na którym smażysz
Zobacz galerię zdjęć: Kotlety z kalafiora
Obserwuj nas na
Obserwuj nas na
Pomóż nam z Googlem.
To dla nas bardzo ważne!
Kliknij biały przycisk Google Wiadomości poniżej.
Kliknij gwiazdkę w prawym górnym rogu, obok naszego logo.
Gotowe!
Dziękujemy!
Następny artykuł
Czytaj więcej
5 nieoczywistych produktów spożywczych, które warto mieć w kuchni
Chyba każdy z nas na bieżąco uzupełnia zapasy takich artykułów spożywczych, jak mąka, jajka, mleko czy ziemniaki, bo możemy z nich w każdej chwili przygotować sycący posiłek. Istnieją jednak inne produkty, o których nie należy zapominać podczas większych zakupów. Dzięki nim w mig przygotujesz zdrowe i smaczne śniadanie czy przekąskę dla całej rodziny.
Glazurowane żeberka, które zachwycą każdego
Glazurowane żeberka to pyszne danie mięsne, które z pewnością zachwyci Twoje podniebienie. Ta kombinacja soczystego mięsa wieprzowego, słodkiego i lekko pikantnego sosu sprawia, że jest to idealna propozycja dla miłośników klasycznych smaków. W tym artykule przedstawiamy przepis na glazurowane żeberka, podpowiadamy jak je podawać oraz udzielamy kilku porad, które pomogą Ci osiągnąć perfekcyjny efekt.
Kurczak duszony: Zdrowa kuchnia prosto z serca!
Kurczak duszony to jedno z najsmaczniejszych dań, które można przygotować w domu. Jest to doskonała alternatywa dla tradycyjnego smażonego kurczaka, ponieważ duszenie pozwala zachować wilgoć i delikatność mięsa. W tym artykule przedstawiamy przepis na kurczaka duszonego, podpowiadamy jak go podawać oraz udzielamy kilku porad, które pomogą Ci osiągnąć doskonały efekt.